Diana Schrijft

Wie is Diana?

Mag ik mijzelf even voorstellen….. Mijn naam is Diana Kervel.

Diana Kervel

Diana Kervel

Als public relations medewerker heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van allerlei teksten, fotograferen maar ook het organiseren van tal van evenementen. Taal is echter helemaal mijn ding (dank auteur Pauline Cornelissen).

Reeds lange tijd ben ik zowel als EHBO’er als BHV’er actief. Toen het blad Eerste Hulp van de Nationale Bond EHBO een redacteur zocht, kwamen eigenlijk beide passies elkaar tegen. Sindsdien heb ik festivals bezocht om te praten over de hulpverlening, gesproken met Andre Kuipers over het bieden van hulp in de ruimte (in gewichtsloze toestand) maar ook maatschappelijke onderwerpen ga ik niet uit de weg. Alles met respect richting de geïnterviewde om het verhaal zo goed mogelijk op te tekenen. In de bouwsector zie ik mij elke keer weer uitgedaagd om ‘technisch inhoudelijke teksten’ begrijpelijker te maken voor een groot publiek. Bij mijn werk als journalist bij EdeStad voert empatisch schrijven de boventoon.

Het schrijven van teksten voor persberichten, artikelen, advertorials, interviews, websites zijn voor mij gesneden koek. Uiteraard denk ik ook graag mee met de toepassing voor de diverse social media.

Dus, zoekt u iemand die goede en begrijpelijke teksten voor u schrijft? Vul het contactformulier en ik neem direct contact met u op.